2005-08-03 23:45:53• hírek • Szatmar.ro

Sikeresnek értékelték

A Véndiákszövetség keddi gyűlésén értékelte az idei, 14. Véndiáktalálkozót.
Mindent összevetve sikeresnek találta a Véndiákszövetség az idei találkozó rendezvényeit. A résztvevők részéről egyaránt érkeztek pozitív és negatív értékelések. Nehéz ugyanakkor megállapítani, hogy kinek milyen mértékben van igaza. Ennek feltárásában nyújthat segítséget a Véndiáktalálkozó alatt készített közvéleménykutatás, amelyből az derül ki, hogy a legfontosabbnak magát a találkozót tartják a résztvevők, nem pedig a kulturális vagy egyéb jellegű rendezvényeket.
A vezetőség nehezményezte ugyanakkor, hogy kevés figyelmet kapott a Véndiáktalálkozó két színvonalas kulturális rendezvénye, a Szilágyi Domokos est, valamint a barokk koncert.
Nagy előrelépésként értékelték, hogy lebetonozott udvaron zajlodhatott az esemény, így nem kellett egész nap a porban fürödniük a résztvevőknek. Szóba került továbbá az is, hogy a belépőjegy-szedést néhányan nem díjazták, elsősorban azért nem, mert előzőleg ezt nem közölték az érdeklődőkkel. Tóth Géza alelnök szerint ez szükséges rossz volt annak érdekében, hogy elsősorban a véndiákoknak szólhasson a rendezvény.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: